Foto-expo Lieve Blancquaert

Lieve Blancquaert, fotografe en meter van Memisa, heeft samen met Memisa tien sprekende beelden geselecteerd voor deze expo. De foto’s nam ze in Afrikaanse ziekenhuizen en behandelen verschillende thema’s (bvb. een gebrek aan elektriciteit in ziekenhuizen) rond het centrale thema ‘moedersterfte’. Elke foto wordt begeleid door een tekstje.

De expo kan bij ons gratis worden ontleend!

Technische info:

  • 11 foto’s met bijhorende tekst (er zijn tien kaders met een foto en een elfde kader als info-kader)
  • afmetingen: 100 x 90 cm
  • ophangsysteem: Aan de achterkant van de foto is een draad voorzien. Met een simpel haakje aan de muur (zelf te voorzien), kan dit kader opgehangen worden. Indien het ziekenhuis niet beschikt over een ophangsysteem (zijnde gaten in de muur met haakjes), is het mogelijk om een losse structuur te voorzien om de kaders tentoon te stellen. Gelieve dit op voorhand te melden.
  • er zijn in totaal 3 dezelfde expo’s ter beschikking: één Nederlandstalige en twee tweetalige (Nederlands en Frans), dit om overlappingen van expo’s mogelijk te maken tussen verschillende locaties. Zo kan ons doel bereikt worden om een zo breed mogelijk publiek te bereiken
  • de expositie kan gereserveerd worden voor meerdere dagen (om de reikwijdte te optimaliseren stellen wij 7 dagen voor – dit kan langer of korter)
  • het kan een leuk idee zijn om de expositie te openen met een receptie waar getuigenissen van de participanten kunnen gedeeld worden en/of waar iemand van het Ziekenhuis voor Ziekhuis-project van Memisa een toelichting kan geven

U kan hiervoor Hélène contacteren.